Gulyás Márton: Semmi olyan nem hangzott el, amire Tóth Csaba hivatkozik

Gulyás Márton: Semmi olyan nem hangzott el, amire Tóth Csaba hivatkozik

Hadházy Ákos és Gulyás Márton a Partizán előválasztási vitáján 2021. szeptember 13-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Határozottan visszautasítjuk Tóth Csaba vádjait, semmi olyan nem hangzott el a Karácsony Gergellyel készített interjúban, amire hivatkozik, ezért állunk a bírósági eljárás elébe – mondta Gulyás Márton a Partizán hétfő esti zuglói előválasztási vitája kezdetén. Ezen Tóth Csaba (MSZP) és Hadházy Ákos vitázott volna, ám csak a független képviselő jelent meg. – Sajnáljuk, hogy nem a vitán próbálta tisztázni a kérdést Tóth Csaba – mondta Gulyás Márton.

Azt gondoljuk, minden kihívónak válogatás nélkül, a kritikus kérdésekre is válasszal kell szolgálni – mondta Gulyás Márton. Szerinte ez a miniszterelnök-jelöltekre is igaz, hogy a Fidesszel eltérő módon a kritikus nyilvánosság elé kell állniuk. Ezért a szombatra tervezett miniszterelnök-jelölti vitát megtartják (a vitát a pártok döntése alapján végül az RTL Klub rendezi). 

Ismert, videóban jelentette be Tóth Csaba hétfő délután, hogy mégsem megy el a Partizán által szervezett előválasztási vitára. Tóth arról beszélt, tudja, hogy egy politikusnak sok mindent el kell viselnie, nemcsak az ellenfelei lejárató kampányát, de sok esetben egyes médiumok részrehajló megnyilvánulásait is. Most viszont a szocialista képviselő szerint betelt a pohár, ugyanis úgy véli, Gulyás Márton a Partizánban Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésbe csomagolt vádakat fogalmazott meg ellene, amelyek miatt a mai napon nagy nyilvánosság előtt jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentette Gulyást. Ezért a mai napon a stúdiójában nem, de majd a bíróságon találkoznak Gulyással.

A vitát Tóth Csaba nélkül is megtartották, Gulyás Márton feltette a kérdéseket, Hadházy Ákos pedig a rendelkezésre álló időkeretben válaszolt rájuk.