Magyar Péter Orbán Viktornak: Beszámolt „patrióta” szövetségeseinek a több tízezer gazdasági migráns behozataláról?

Magyar Péter Orbán Viktornak: Beszámolt „patrióta” szövetségeseinek a több tízezer gazdasági migráns behozataláról?

Magyar Péter Brüsszelben (Forrás: Magyar Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Olyan ez, mint amikor egyik klubba sem hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot és rögtön azt bizonygatod, hogy a tiéd az igazi, tiéd a legnagyobb, tiéd az egyetlen – reagált Magyar Péter az Orbán Viktor, Andrej Babis és Herbert Kickl által vasárnap bejelentett új európai pártcsaládra.

„A Liberális Internacionálé, majd az Európai Néppárt egykori alelnöke, Orbán Viktor ma »nagy« bejelentést tett. Miután minden európai frakció elutasította a Fidesz felvételét, ma a miniszterelnök elmondta, hogy rajta kívül minden európai politikus Európa ellen dolgozik, ezért egy új pártszövetséget hoz létre. Van itt minden: szélsőjobb, magyarellenes politikus, liberális szédelgő és virtigli szocialista. De hát, ők mások, ők szuverenisták és ők meg fogják változtatni az európai történelmet” – írta a Tisza Párt vezetője Facebook-bejegyzésében. Magyar Péter feltette a kérdést ha az illegális migráció megfékezése köti össze a „patriótákat”, akkor vajon Orbán Viktor beszámolt az új szövetségeseinek a 2000 emberkereskedő szabadon bocsátásáról, a letelepedési kötvényekről és a több tízezer gazdasági migráns behozataláról? Utóiratként még odaszúrt egyet a kormánypropaganda által szajkózott üzenetre utalvai: „reméljük senkinek nem esett bántódása az alapító dokumentum aláírásakor a szörnyen veszélyes Bécsben”. Kommentben még hozzátette, hogy „Patrióták, ja...”