Gyártáshoz és termeléshez kapcsolódó munkalehetőségek Tolna vármegyében (x)

Gyártáshoz és termeléshez kapcsolódó munkalehetőségek Tolna vármegyében (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A gyárakban nagyon sok embert alkalmaznak, mindenkinek megvan a maga szerepe abban, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban folyjon a gyártás. Néhány példát hoztunk az itt található munkakörökre, főleg az autóipari gyárak hirdetései közül böngészve.

Minőségellenőr

A Szekszardallas.hu hirdetései között kutatva derült fény arra, hogy a városban működik a cég, amely a perforált fém alkatrészek egyik vezető beszállítója Európában. Szeretnék bővíteni a csapatukat, ezért keresnek minőségbiztosítási ügyintézőt.

Olyan szakemberre van szükség, aki minőségbiztosítási területen, valamint fémmegmunkálási folyamatokban már szerzett tapasztalatot. Tudatos, magabiztos és felelősséggel képes a problémákat felismerni, kezelni. Munkaköre sokrétű: egyrészt elvégzi a perforált lemez gyártáshoz szükséges mérési és ellenőrzési feladatokat, elkészíti a művelettervek minőségellenőrzési utasításait, másrészt karban is tartja a CNC mérőgépeket.

Előnyt jelent az autóipari tapasztalat, a hasonló munkakörben betöltött pozíció, az IATF minőségirányítási rendszer ismerete.

A munkáért vonzó alapbért, kiemelt műszakpótlékot, cafetériát, extra szabadnapot kínál a cég.

Technikus

Olyan lelkiismeretes kollégára pályázik egy szekszárdi autóipari cég, akinek a szakmai fejlődés lehetősége és a munkahelyi megbecsültség érzése szárnyakat ad a munkához.

Feladata lesz a rendszeres kapcsolattartás a meglévő és új ügyfelekkel, gyárban a hőkezelési feladatok elvégzése, valamint a meglévő technológia fejlesztése.

A munka betöltéséhez előnyt jelent a fémipari vagy gépész végzettség. A cég versenyképes jövedelmet és fejlődési lehetőséget kínál.

Szerszámkarbantartó

Svájci székhelyű cég magyarországi leányvállalata autóipari alkatrészek gyártásával foglalkozik. Szekszárdi telephelyre keresnek szerszámkarbantartó munkakörre új kollégát.

A karbantartónak a présszerszámok javítási és karbantartási munkáit kell elvégeznie. Határidőre, műszakilag és minőségileg rendben, a termelés rendelkezésére bocsátja a szerszámokat. Dokumentáció alapján végrehajtja a szerszámokkal kapcsolatos módosításokat, javításokat.

Részt vesz a karbantartási dokumentumok elkészítésében, vezetésében, oktatásában, továbbá tartalék alkatrészeket rendel. Javaslatokat tesz a karbantartási folyamatok, szerszámok fejlesztésére, amelyek a minőséget illetve a minőség javítását szolgálják, szorosan együttműködve a műszaki tervezéssel és a termeléssel.

A munka elvégzéséhez szükséges a szakirányú végzettség (például szerszámkészítő vagy szerszámgépész), ismernie kell a présszerszámok minden apró részletét, valamint az autóipari normákkal is tisztában kell lennie.

Stabil, hivatalosan bejelentett, hosszú távon kiszámítható munkaviszonyt kínál a cég magas jövedelemmel, cafeteriával és bónuszokkal.

A minőségellenőrön, technikuson és a karbantartón kívül még sokan mások is dolgoznak a gyárakban, további hirdetéseket a portálon olvashat az érdeklődő.