Használt gépekhez is jogtiszta szoftver dukál! (x)

Használt gépekhez is jogtiszta szoftver dukál! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amikor laptop vagy számítógép vásárlására adjuk a fejünket, akkor bizony jó mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Vagy legalábbis ezt gondoljuk, sőt ha nem megfelelően választunk, valóban többet fizethetünk érte, mint amennyit feltétlenül muszáj lenne.

Ilyenkor szokott az előfordulni, hogy miután kiköltekeztük magunkat, már nem marad forrás a jogtiszta szoftver megvásárlására, és ekkor szoktak jönni az oldjuk-meg-okosba’ megoldások. Hogy te ne juss erre a sorsra, olvasd el mai cikkünket.

Ne megoldj, inkább vásárolj okosba’!

Légy előrelátó, és menj elébe a fenti problémakörnek. Úgy tudod mindezt megtenni, hogy nagyon kedvező áron vásárolod meg a használt, prémiumminőségű számítástechnikai eszközödet és hozzá a jogtiszta szoftvert a Laptopland.hu kínálatából.

És hogy miért tudsz annyival olcsóbban hozzájutni a neves számítástechnikai márkák termékeihez?

Mert nem újonnan vásárolod meg, hanem használtan. Mielőtt azonban felhördülnél, szeretnénk tisztázni, hogy a használt jelző nem egy szitokszó, hanem a következőket jelöli jelen esetben: olyan számítástechnikai eszközöket, amelyeket egy-kétéves irodai használat után a rendszeres eszközpark cseréjének következétben újabbra cserélnek, így bár a gépek hibátlanul működnek, az újabbakat kell beszerezni, a régiek pedig mennek a levesbe.

Vagyis mennének, ha nem lennének olyan céget, mint amilyen a fent említett is, akik vizsgálat, javítás és tesztelés után két év garanciával adják termékeiket a virtuális áruházukban. Ha tőlük vásárolsz, akkor nem csupán az ökológiai lábnyomodat csökkented, hanem a pénztárcáddal is kegyesebb leszel, ami aztán lehetővé teszi azt, hogy ne kelljen ügyeskedned a szoftverekkel.

Az eredeti szoftverek előnye

Akárhonnan is nézzük, a legtöbbet akkor tudod kihozni a gépedből és a szoftverekből, ha jogtiszta terméket vásárolsz, nem pedig valamiféle kalózváltozatot telepítesz.

Számos újítás, frissítés van egy-egy szoftver esetében, amiről ha nem legálisan vásárolod meg a programot, nemcsak, hogy nem értesülsz, de még megfelelően használni sem tudod majd a szoftvert.

A Microsoft Word, Excel és Powerpoint programok megkerülhetetlenek akár iskolai tanulmányokról, akár munkáról van szó.

Éppen ezért fontos, hogy ne sajnáld majd rá a pénzt, hiszen sokkal nagyobb árat fizetsz majd azért, ha nap mint nap küzdened kell az innen-onnan letöltött szoftverféleségek hozadékaival!

Válassz igény szerint!

Természetesen a Microsoft is gondolt arra, hogy van, aki csak saját magának, míg más egy egész családnak szeretne legálisan szoftvert telepíteni a különféle számítástechnikai eszközökre, legyen szó laptopról vagy asztali gépről, így persze mindkettőre lehetőséged nyílik.

Mérd fel az igényeidet, és ha már megvan a kiszemelt gép a Laptopland.hu kínálatából, akkor tedd mellé a kosaradba a szoftvert is!