Megírta a Magyar Nemzet

Megírta a Magyar Nemzet

Az Egységes Diákfront demonstrációjának résztvevői vonulnak fáklyákkal a Flórián térről a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda útjai székháza elé 2022. december 9-én. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

(Szín: a vidéki kisváros gimnáziumának szalagavatós bankettjén egymás mellé keveredve a félig becsiccsentett helybéli távoli rokon magyaráz a megyeszékhelyről érkezett, eladdig számára ismeretlen másik távoli rokonnak.)

Rokon 1: Megmondom én neked, hogy mi van: az Unió ott rúg bele a magyarokba, ahol csak tud, mert merészelünk a magyar úton járni, az európai LMBTQ lobbi a gyermekvédelmi törvény miatt fűti az uniós kazánt, perc nyugtot sem hagyva nekünk, és akkor az elhibázott, önhason, meg önlábon lövő brüsszeli szankciókról nem is beszéltem, mert az is szúrja a szemüket, hogy egyiket sem szavaztuk meg. És ezt nem csak én mondom, a Magyar Nemzetben olvastam, hogy ez az erazmus izé is azért van, mert Orbán Viktor a magyar érdekeket tartja mindenek fölött szem előtt, ezért küldték a guruló dollárokat, hogy legyen pénz a budapesti tanárok hőbörgésére. Azokról is megvan a véleményem, egyik keze közé se adnám a gyerekeimet, nekem ilyen nemzetellenes, hazaáruló szarságokra ne tanítsák őket. Szóval Gajdics Ottó írta meg, őt amúgy nagyon tisztelem, hogy megy itt valójában a színfalak mögött, de várjál, megmutatom inkább a telefonomon, mi bánatért nincs itt térerő, na, végre, olvasom neked, úgy egyszerűbb: „Nagyjából sejteni lehetett azt is, milyen irányból érkezik majd a csapás. Néhány íráskényszerben szenvedő balliberális közérzetromboló, aki kegyetlen diktatúrában fulladozó magatehetetlen tömegnek gondolja a magyar társadalmat, a tanárok és a diákok mozgolódását nevezte meg egyetlen pislákoló reménysugárként ebben a lélekölő félhomályban. Ebből minden épelméjű demokrata rájöhetett, cél a felső- és közoktatás. Azt is tudtuk, hogy az egyetemeken az évtizedek alatt kialakult hegemóniáját foggal-körömmel védő posztkommunista elitnek rettenetesen a bögyében vannak az alapítványi működtetésű intézmények.” Mert ezektől a büdös komcsiktól a rohadt életbe nem lehet soha megszabadulni, aztán ott ártanak, ahol csak tudnak, máshoz se értenek, de a tanárok is megérik a pénzüket, arra persze volt eszük, hogy kihasználják szerencsétleneket, és a gyerekek tüntessenek helyettük, de figyelj, folytatom: „Kétkedés nélkül kijelenthetjük ugyanis, hogy az a döntés, miszerint az Európai Unió Tanácsa felfüggeszti az alapítványi fenntartású magyarországi egyetemek részvételét az Erasmus+ programban, teljes félreértésen alapuló balgaság, amihez a hazaáruló dollárbaloldal szolgáltatta a muníciót. Az újabb üggyel állításuk szerint a nemzeti kormányt támadják, de a teljesen ártatlan diákokat találják el, akiket megfosztanának a külföldi tapasztalatszerzés lehetőségétől.” Nohát, erről beszélek, képesek a magyar diákokat szivatni, csak hogy Orbánt gyepálhassák. Hát milyen emberek ezek? Ezeknek már semmi se szent? Közben hadoválnak mindenféle kuratóriumokról, meg, hogy a miniszterek, és a Fidesz politikusai így, a Fidesz politikusai úgy, tököm se érti, de mindegy is, mert amit a Gajdics úr ír, az az igazság.

Rokon2: Lázár János, Nagy István, Süli János, Lezsák Sándor, Fazekas Sándor, Bajkai István, Jakab István, Dézsi Csaba András, Láng Zsolt.

Rokon1: És most ezzel mit akarsz? Egyáltalán, kik ezek? A Lázárt vágom, a Lezsákot, de a többi?

Rokon2: Ja, így már semmit.