Mindenkit lenyomtunk a kanyarban – hála néked, Orbán Viktor!

Mindenkit lenyomtunk a kanyarban – hála néked, Orbán Viktor!

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben 2022. május 30-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb fényes győzelem! Magyarország kilépve a 2021-es szégyenteljes hármas holtversenyből az elmúlt esztendőben az Európai Unió legkorruptabb állama lett. Konkrétan: hazánk a Transparency International listáján szerzett az érzékelhető korrupciót mutató 100 pontból 42-t, így Bulgária (érted, Bulgária...) a maga 43 pontocskájával – a nagyobb szám a jobb – elibénk libbent. Pezsgőpukkantás.

Tudjuk le gyorsan a kötelező kört: Soros-szervezet, a gyermekvédelmi törvény, valamint az illegális migrációval szembeni küzdelem miatt támadják az országot. Hú, basszus, majdnem kihagytam a legújabbat: valamint az elhibázott brüsszeli szankciók elleni folyamatos megszavazásukban testet öltő, a magyarok 97 százalékának támogatását élvező tiltakozásunk okán.

A gubanc ott van, hogy amit a Transparency korrupciónak mér, az idehaza valami egészen más. Úgymint – ja, nem légből kapom, kormánypárti ismerőseimmel folytatott beszélgetések esszenciái ezek –, tehát úgymint:

Történés: Egyetemek fideszes alapítványokba kiszervezése, az alapítványok közpénzzel kitömése.

Reakció: Már rég meg kellett volna tenni. Nyugaton is rengeteg alapítványi egyetem működik, érdekes, azokkal nincs gond.


Történés: Mészáros Lőrinc (Vagy Garancsi, vagy Szíjj, de őket nem ismerik) nyeri a sok tízmilliárdos közbeszerzést.

Reakció: Persze, amikor a szocik alatt külföldi cégek lapátolták haza a milliárdokat, az jobb volt. Mészáros legalább itthon tartja a pénzt, és sok ezer magyar embernek ad munkát.


Történés: Teljes gazdasági ágazatokat nyel le a NER-oligarchia.

Reakció: Nem tudja, nem érti.


Történés: Két NER-cég áll versenybe a közbeszerzésen.

Reakció: De hát többen is indultak, nektek tényleg mindenbe bele kell kötnötök.


Történés: Az átlagoshoz képest dupla, tripla áron készül el a beruházás.

Reakció: Na ugye, hogy nem lopnak, hiszen felépült.


Történés: Tiborcz István már megint szállodát vesz.

Reakció: Orbánnal nem bírnak, ezért a családját támadják.


Történés: Völner-ügy.

Reakció: Nem értesült róla. Ha mégis, akkor: De hát nyomoznak ellene. A Fideszben mindig van következmény, bezzeg a ballibek.


Történés: A falusi polgármester EU-pénzekből építtet vendégházkastélyt, amit aztán a családja használ.

Reakció: Nem értesült róla. Helyben: de hát ez mindig is így volt, régen is, most is, a polgármester úr pedig jó ember.


Történés: A vállalkozás csak akkor kap megbízást, ha visszacsorgat a fideszes kijáróembernek.

Reakció: Valamiből meg kell élni.


Történés: Az Orbán-család Hatvanpusztán felhúzza a magyar Versaille-t.

Reakció: Soha, de soha nem fog értesülni róla. Ha mégis, akkor: Ilyenek a magyarok, mindig csak az irigykedés. Egyébként nem is Orbán Viktoré. Ha pedig mégis az övé lenne, megérdemelné, hisz nem keveredtünk bele a háborúba, megvéd minket az európai egyszámjegyű inflációtól, milyen sokáig olcsó volt a benzin, a farhátra is ársapkát húzott, nem robbantgatnak a migránsok, és a kisfiúkból sem nevelnek az iskolákban buzit, mondjuk agyon is verném, ha az enyém valami szakállas muksóval állítana haza.


Történés: Bármi, ami azért már a Fidesz-szavazóinak is szemet szúr.

Reakció: Gyurcsány.

Olvassa reggeli véleménycikkünket, valamint az elmúlt nap legfontosabb híreit és a következő órák várható eseményeit összefoglaló „képbehozónkat” kora reggel már a postafiókjába érkező hírlevelünkben! A kávé koffein a testnek, a Magyar Hang reggeli hírlevele koffein a szellemnek! Iratkozzon fel, és kezdje velünk a napot!