Leszbikus erotikus jelenettel reklámozzák a Csíki Sört egy szexcsatornán

Leszbikus erotikus jelenettel reklámozzák a Csíki Sört egy szexcsatornán

Képkocka a Tiltott Csiki Sört reklámozó felnőtt tartalomból.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A felnőtt tartalmakat sugárzó román Super One csatornán olyan reklámfilm fut, amelyben meztelen nők egy vagy több üveg Csíki Sör társaságában művelnek szexcsatornához illő dolgokat – írta a Transtelex egy olvasójára hivatkozva, aki rögzítette is a hirdetést.

A Digi televíziós műsorszolgáltató kínálatában elérhető szexcsatornán a reklámnak több változata is megtekinthető, egy a Magyar Hanghoz is eljutott a napokban. A Transtelex megkereste a gyártó Tiltott Csiki Sör Manufaktúrát, amely azt közölte, „nem készített és nem készíttetett felnőtt csatornákra semmilyen reklámfilmet, valamint értelemszerűen nem is helyezett el ilyen jellegű hirdetéseket semmilyen platformon”. A Transtelex további érdeklődésére a társaság azt valószínűsítette, hogy a kérdező (azaz a lap) hozta létre a videót, hogy „legyen egy jó sztorija”. Közölték továbbá, hogy „úgy tűnik” visszaéltek a nevükkel és a logójukkal. Nagy kérdés ugyanakkor, hogy mivel a hirdetés valóban fut a csatornán, ki fizetett volna pénzt ezért. A Magyar Hang kérdéseket küldött a Diginek az ügyben.

Ahogy arról lapunk hírt adott, sokasodnak a felhők a NER kedvenc sörmárkája körül. Január fizetésképtelenségre hivatkozva csődeljárást indított a Lénárd András érdekeltségébe tartozó, Csiki Sört gyártó csíkszentsimoni Lixid Project SRL ellen annak résztulajdonosa, a holland bejegyzésű Lixid Holding BV. A csődeljárásba becsatlakozott a magyarországi Bohemian Financing Zrt, ami mögött az Átlátszó szerint a NER-közeli milliárdos, Jellinek Dániel áll. De egy másik eljárás is gondot okoz Lénárd András cégének, amelyet Románia egyik legnagyobb üvegforgalmazó vállalkozása, a Sarom Impex SRL indított a sörgyár ellen.