Deutsch szerint ha „Brüsszel urait” érdekli a jogállam védelme, nézzék meg az Elk*urtukot

Deutsch szerint ha „Brüsszel urait” érdekli a jogállam védelme, nézzék meg az Elk*urtukot

Deutsch Tamás, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy november 9-én, kedden Brüsszelben is bemutatják az Elkxrtukat a Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében.

Deutsch Tamás EP-képviselő, a képviselőcsoport vezetője azt mondta, szerinte különös jelentősége van a brüsszeli premiernek, mert „itt állandóan a jogállamiságról próbálnak kioktatni minket. Ugyanakkor 2006-ban a baloldali kormányfő, Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon”.

Az MTI szerint Deutsch úgy fogalmazott, „Brüsszel urai, a »jogállamiság« élharcosai és az európai baloldal aktivistái azonban fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet”.