Február 14-étől újra elérhető lesz A besúgó

Február 14-étől újra elérhető lesz A besúgó

Váradi Gergely, Patkós Márton, Szász Júlia A besúgóban (Fotó: HBO MAX/Gabor Kotschy)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A SkyShowtime érkezésével ismét elérhető lesz az HBO sorozata, az onnan tavaly júniusban eltűnt A besúgó. A Comcast és a Paramount új streaming-felületének érkezését korábban bejelentették már, ahogy nemrég azt is, hogy megvásárolta a sokak által kedvelt sorozatot. A nyolcvanas években játszódó széria látható lesz így Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is. Egyébként nemcsak A besúgó, de húsz másik HBO-sorozat jogait is megvásárolta a SkyShowtime, így azok a tavalyi eltűnés után ismét megtekinthetővé válnak. A SkyShowtime a mostani terjeszkedésével húsz országban lesz már elérhető. A szolgáltatásért havi 1999 Ft-ot kell majd fizetni.

Itt lehet a mozik után először megnézni majd a Paramount Pictures és a Universal Pictures filmjeit, így a Top Gun: Mavericket, a Jurassic World: Világuralmat, a Minyonok: Gru színre lép-et, Az északit és a Sonic, a sündisznó 2.-t. Fenn lesz továbbá számos sorozat és animációs film a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock kínálatából.

A SkyShowtime-ot a www.skyshowtime.com oldalon, illetve Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google TV-n, valamint LG TV-n lehet majd elérni.