Klónozott egyenposztokban állnak ki óvodák, könyvtárak Putyin mellett

Klónozott egyenposztokban állnak ki óvodák, könyvtárak Putyin mellett

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Klónozott egyenposztokban állnak ki óvodák, iskolák, könyvtárak Vlagyir Putyin orosz elnök mellett – hívta fel a figyelmet a jelenségre Telegram-csatornáján az orosz Astra. Az Ukrajna területén elkövetett háborús bűnök felgöngyölítésére létrehozott oknyomozó portál csokorba gyűjtötte a Magyarországon is ismert módszer bejegyzéseit, és egymás mellé rakta őket. A bejegyzésekben egyébként többek között arra szólítják fel az olvasókat, hogy „ne engedjenek a provokációknak, és akadályozzák meg az állam és népünk közötti belső megosztottságot”.

Média szempontból érdekes jelenség az is, hogy leállt a hírszolgáltatással az orosz állami hírügynökség, az ITAR-TASZSZ angol nyelvű szolgáltatása, és 15 óra 1 perc óta nem adtak ki híreket.

A reggeli eseményekről készített összefoglalónkat, benne Putyin beszédével, itt tudják elolvasni. Prigozsin válaszreakciójáról ebben a cikkünkben írtunk, arról, hogy hol tartózkodhat most Putyin ide kattintva, míg arról itt olvashat, hogy állítólag Voronyezsben rálőttek a Wagner egységeire!