Márki-Zay: Az ellenzéki szövetségben a kommunistákat és a fasisztákat is képviselik

Márki-Zay: Az ellenzéki szövetségben a kommunistákat és a fasisztákat is képviselik

Márki-Zay Péter ( Képernyőfelvétel: Dr. Márki-Zay Péter / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– (...) azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít, ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját – erről beszélt Márki-Zay Péter Fonyódon, mikor Steinmetz Ádám jobbikos képviselő mellett kampányolt. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt megszólalását a Telex vette észre.

Márki-Zay mondandóját azzal folytatta, „mi elfogadjuk magyarnak azokat is, akik jobboldaliak, azokat is, akik baloldaliak. Azokat, akik cigány származásúak, akik nem cigány származásúak, akik keresztények, zsidók, meg akik ateisták. Ezek mind tisztességes, becsületes magyar emberek. Nem akarunk gyűlöletet többé. Elegünk van abból, hogy hazugságokkal kényszerítenek arra, hogy gyűlöljük egymást”.

A lap megkérdezte az Egységben Magyarországért sajtóosztályától, hogy kikre gondolt Márki-Zay a kommunistákat és fasisztákat emlegetve, de eddig még nem kaptak választ.

Márki-Zay vonatkozó beszéde itt tekinthető meg 6:25-től: