Beolvasták a közmédiában a diákok és a pedagógusok kilenc pontját

Beolvasták a közmédiában a diákok és a pedagógusok kilenc pontját

Képünk csak illusztráció! Az M1 Híradó stúdiója (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az M1 este fél hatos Híradójában beszámoltak az MTVA székháza előtt, a Kunigunda útján éppen zajló tüntetésről, amelyet Hadházy Ákos szervezett a közmédia hazugságai ellen. Sőt, beolvasták a pedagógusok és a diákok fő követeléseit is.

Korábban az aHang nevű civil szervezet indított levélküldő akciót azért, hogy olvassa be a közmédia a pedagógusok, a szülők és a diákok 9 pontos követelését az oktatás átalakításáról. 

A szervezet Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának is írt, akitől ez válasz érkezett: „sdfsdfsdf”.

Az aHang úgy fogalmazott, hogy nem sikerült megfejteniük, mit is jelent pontosan Papp reakciója. „Mindenesetre reménykedünk abban, hogy a több mint 100 milliárd forintból működő MTVA-nak a vezérigazgatója ennél azért többet gondol az oktatásról, és többre becsüli azokat a diákokat, pedagógusokat, szülőket, civileket és felelős állampolgárokat, akik számára fontos a jövő iskolája és magyar oktatási rendszer” – tették hozzá.

Az éppen zajló tüntetésről ITT olvashatják közvetítésünket: