Elkapta a koronavírust a Szent János Kórház főigazgatója

Elkapta a koronavírust a Szent János Kórház főigazgatója

A Szent János Kórház (Fotó: György Zsombor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő főigazgatóján október 20-án reggel koronavírus tesztet végeztek, melynek pozitív eredményéről a kora esti órákban értesült – közölte közösségi oldalán az egészségügyi intézmény, amit a Világgazdaság vett észre.

https://www.facebook.com/szentjanoskorhaz/posts/174336354232686?__cft__[0]=AZUa9fXMoEl0s7vcBQ9UGUTNqZ8KRstgQS1MZhlPYDPCrDpAdVX_dTnniLKsGG87ZElMsxAOnvq-JXGtX8R9aSgDK8IrNVI1Ti0GRc7pu4DMCcjajtGGm-FBBBe_A9cOO5sLYl_pI77Js2UGLXRZy5vOVbxFmnuL1fdgMzi58pj30IwlfndvP5ksVqk8q8Y2qlU&__tn__=%2CO%2CP-R

Mint írták, a kórház szigorú járványvédelmi protokolljának köszönhetően Dr. Takács Péternek az intézményben szoros kontaktja nincsen, tünet-, és panaszmentes, feladatait a következő 10 napban otthoni munkavégzés keretein belül látja el.

Kedden derült ki az is, koronavírusos Varga Judit igazságügyi miniszter is, illetve Borbély Lénárd csepeli kormánypárti polgármester is.