Ezúttal egy belvárosi hotel került Tiborczék érdekeltségébe

Ezúttal egy belvárosi hotel került Tiborczék érdekeltségébe

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Megvásárolt egy a Szabadság tér sarkán található 50 szobás szállodát októberben a BDPST Group, amely Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének az érdekeltségébe tartozik – tudta meg a Portfolio. Mint írták, a cél az, hogy megújult belsővel és újragondolt koncepcióval nyissa majd meg kapuit a hotel 2022-ben.

Arra is kitértek, a hotelt a társaság szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége, a BDPST Hotel Management Zrt. fogja üzemeltetni. A cég már így is több szállodát üzemeltet: Magyarországon a BOTANIQ Turai Kastélyt, az Alice Hotelt, a tarcali Andrássy kúriát és a D8 hotelt, továbbá a spanyolországi Los Alcazaresben pedig a Hotel Atrio del Mart.

Nemrég Tiborcz István exkluzív nyilatkozatot adott a Magyar Hangnak azzal kapcsolatban, hogy Spanyolországba költözött családjával, ezt itt olvashatják.

Címkék: Tiborcz István, hotel

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Hirdetés

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén