Ezúttal közel 150 km/órával ment egy autós az Árpád hídon

Ezúttal közel 150 km/órával ment egy autós az Árpád hídon

A megengedett sebességhatár több mint kétszeresével ment egy autós az Árpád hídon (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budapesti rendőrök az illegális gyorsulási versenyek, a balesetek megelőzése és az extrém sebességtúllépések szankcionálása céljából tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést – számolt be a police.hu kedden.

Mint írták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. július 28-án és 29-én éjjel több helyszínen tartottak közlekedési akciót, kiemelt figyelmet fordítva az Árpád hídra. A hídon az ellenőrzés során összesen 242 járműnél mértek sebességtúllépést, melyek közül a két legnagyobb sebességgel közlekedő autós 131 km/óra és 149 km/órával ment. – A közlekedők biztonsága érdekében a továbbiakban is rendszeresen lehet számítani hasonló ellenőrzésekre – tették hozzá.

Nagy port kavart nemrég, hogy egy illegális gyorsulási verseny következményeként halálra gázoltak egy szabályosan közlekedő fiatal biciklis férfit. Arról, hogy milyen büntetés várhat a felelősre, itt írtunk korábban.

Címkék: Árpád híd