Gyurcsány Ferenc: A Klubrádió csendje harci kürt, véget kell vetni ennek a paranoiás rendszernek

Gyurcsány Ferenc: A Klubrádió csendje harci kürt, véget kell vetni ennek a paranoiás rendszernek

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a 2021. január elsejei bejegyzésének fényképén (Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnaptól elhallgat a Klubrádió. Ez a hatalom a némaságot szereti, miközben azt hazudja, hogy “Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”. Soha nem fognak jobb belátásra térni. Az életben nem lesz alattuk egy normális, polgári Magyarország – reagált a Facebookon Gyurcsány Ferenc a Klubrádió elhallgatására.

– A csendet halljátok most harci kürtként. Véget kell vetni ennek a paranoiás rendszernek, hogy újra szabad legyen a szó. Hogy újra szóljon a Klubrádió – zárta gondolatmenetét a volt miniszterelnök.

Mint azt a Média1.hu cikkére hivatkozva megírtuk, a Klubrádió szempontjából a lehető legkedvezőtlenebb ítéletet hirdetett a frekvenciajogosultság ügyében indított bírósági perben a Fővárosi Törvényszék kedden. Az egyik utolsó kormánykritikus rádió az ítélet miatt már csak vasárnapig használhatja frekvenciáját, a Budapest FM 92,9 MHz-et, így legfeljebb internetrádióként tud tovább üzemelni.

– A hétfői elhallgatás nem végleges, visszafordíthatatlan esemény, van még reális esélyünk rá, hogy a pályázat lezárultával újra szóljunk analóg frekvencián is – mondta el a Magyar Hangnak Stock Richárd, a Klubrádió vezérigazgatója. – Mi vagyunk az egyetlen érdemi jelentkező, így ha a Médiatanács tisztességesen lebonyolítja a pályázatot, akkor visszakaphatjuk a frekvenciánkat – tette hozzá.