Gyurcsány Ferenc: Dobrev tudni fogja

Gyurcsány Ferenc: Dobrev tudni fogja

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára Brüsszelben 2019. május 29-én (Fotó: Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Demokratikus Koalíció, pontosabban Gyurcsány Ferenc évértékelője óta mintha elmaradtak volna a pártelnök szokásos „szabadversei”, a Facebookon közzétett posztjai leginkább a beszédéből idéztek. Most azonban újabbal jelentkezett.

A politikus ezúttal is a miniszterelnökről, illetve a kormányzásáról írt, azt azonban már nem fejtette ki, hogy pontosan mire is gondol. – Megérintik a lányod. Megütik a fiad. Bántják édesanyádat. Az Orbán nevű azt mondja, hogy nem baj. Kössünk békét! Nyújtsunk kezet! – írta, majd feltette a kérdést, hogy „Mi lesz hazánkból, ha ezt engedjük?”. Szerinte ugyanis „rongynemzet leszünk”.

Majd rátért feleségére és képességeire. Gyurcsány Ferenc szerint ugyanis van, hogy „veszélyes küzdelem vezet a szépséghez, a becsülethez”. Aki hazát vezet, tudnia kell nehéz úton is vinni mindenkit, ám szerinte ezt Orbán nem tudja. Ugyanakkor – zárta sorait – „Dobrev tudni fogja”.