Gyurcsány Ferenc már az ő kormányukról beszél

Gyurcsány Ferenc már az ő kormányukról beszél

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az öregurat szorítja már ez a kabát. Hagyjuk meg hát neki a múltat! – így fogalmazott Orbán Viktorról a közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke nem a reggeli miniszterelnöki rádióinterjú, hanem még a csütörtöki bécsi látogatása kapcsán írt erről, a poszthoz legalábbis egy az ausztriai találkozóról készült fotót mellékelt.

Gyurcsány Ferenc azt fejtegette, hogy nekik a ma meg a holnap dolgánál kell maradniuk. – Miután rendet tesz majd egy új kormány, egy hazafias, európai kormány, a mi kormányunk, azzal fog foglalkozni, ami a dolga – írta, kiemelve, hogy ez azt jelenti, hogy törődni fog az emberekkel. Az öregúr pedig szerinte csak harcoljon. – Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket: békét teremtünk, megértést, rendbetesszük közös dolgainkat. Lesz itt feladat. Nem is kevés – fogalmazott.

Az ellenzéki politikus rövid bejegyzését azzal zárta, amivel mostanában szinte mindig: „Készülünk”.

Címkék: Gyurcsány Ferenc