Hiába hívta drogpolitikai vitára Deutsch Tamást a Kutya Párt, a politikus nem reagált

Hiába hívta drogpolitikai vitára Deutsch Tamást a Kutya Párt, a politikus nem reagált

Deutsch Tamás (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat délelőttig Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő nem reagált arra, hogy drogpolitikai vitára invitálta őt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) – tudta meg a Magyar Hang az MKKP-tól.

Mint beszámoltunk róla, a Kutya Párt EP-listavezetője, Le Marietta múlt vasárnap hívta nyílt vitára a kormánypárti politikust az európai uniós drogpolitika és a marihuána EU-s országokban is egyre gyakoribb legalizációja vagy dekriminalizációja kapcsán. A párt a minden év április 20-án megrendezett nemzetközi Million Marijuana March keretében vitatkozna, amit idén is ők szerveznek meg Magyarországon. – Helyszínünk a Bulinegyed egyik jellegzetes pontja, az erzsébetvárosi Madách tér. Így reméljük, hogy nem csak EP-listavezetőként, hanem a Fidesz erzsébetvárosi alapszervezetének elnökeként és a kormánypárt bulibárójaként is eleget tesz kérésünknek – írta Deutschnak szóló meghívásában Le Marietta.

Az ügyben a Magyar Hang is kereste Deutsch Tamást még múlt vasárnap, ám nem érkezett tőle válasz cikkünk megjelenéséig.