Joe Biden már be is oltatta magát a koronavírus ellen – még hozzá élő adásban

Joe Biden már be is oltatta magát a koronavírus ellen – még hozzá élő adásban

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje integet, miközben megérkezik egy philadelphiai étterembe az amerikai elnök-, valamint képviselőházi és részleges szenátusi választások napján, 2020. november 3-án (Fotó: MTI/AP/Carolyn Kaster)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Beoltotta magát a koronavírus ellen Joe Biden, az Egyesült Államok következő elnöke – derül ki a politikus közösségi oldaláról. Mint írta az amerikaiakhoz szólva, nincsen semmi sem, ami miatt aggódniuk kéne, így szorgalmazza, hogy mielőbb oltassák be magukat, amint elérhetővé válik a vakcina.

https://www.facebook.com/joebiden/posts/10157818120786104

Mint a BBC írja, a Pfizer / Biontech vakcinájával oltották be Bident, és élő tévéadásban lehetett ezt figyelemmel követni, ahol ő arról is beszél, „érdemel némi elsimerést” a Trump-kormányzat az oltási program elindításáért. Ezzel Biden azon politikusok növekvő táborát gyarapítja, akik már be is adatták az oltást, ilyen volt például Donald Trump leköszönő elnök alelnöke, Mike Pence, vagy éppen Nancy Pelosi, az Egyesült Államok képviselőházának elnöke. Az oltást már Biden felesége is megkapta valamivel korábban férjénél. Ami a jövendőbeli alelnököt, Kamala Harrist illeti, ő és férje jövő héten kapják meg az oltást.