Magyar Péter reagált arra, hogy kézigránáttal menne a Tisza Párthoz a közmédia betelefonálója

Magyar Péter reagált arra, hogy kézigránáttal menne a Tisza Párthoz a közmédia betelefonálója

Magyar Péter a Rendszerváltás - Új korszak kezdődik című rendezvényén (Forrás: Magyar Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Fidesz a béke fontosságáról papol, eközben az aljas propagandája segítségével olyan gyűlöletet kelt az országban, hogy Orbán hívei már kézigránátot hajítanának a TISZA Párt támogatói közé… – erről írt Magyar Péter a közösségi oldalán szerdán. Mint korábban a Magyar Hang egy olvasója jelzése alapján beszámolt róla, a Kossuth Rádió július 25-ei adásában az hangzott el az egyik betelefonálótól, hogy „a Facebookon minden nap kap az ember 15-20 embertől értesítést, hogy „Gyere a Tisza Párthoz!” „Mennék én szívesen, de nincs még egy kézigránátom se közéjük...” Juhász Zsolt műsorvezető ettől nem határolódott el tőle.

Magyar Péter az eset kapcsán azt írta, „ezt eredményezi a kormány gyűlöletkeltő, aljas, hazug propagandája és »köz«médiának csúfolt kormányszócső totális lezüllesztése”. – Miközben egyre több politikai merényletet követnek el, biztos, hogy ez az irányt képzeljük el itthon is a gyerekeinknek és az unokáinknak? Meddig akarja még fokozni a hazudozást és a gyűlöletkeltést a Fidesz? Az első fizikai atrocitásnál leállnak, vagy pont az a céljuk, hogy ezzel akadályozzák meg a békés rendszerváltást? – tette fel a kérdést. Posztját azzal zárta: várja „Papp (hírhamisító) Dániel MTVA vezér és a Fidesz magyarázatát és elhatárolódását”.

Címkék: Magyar Péter