Már állítják a kordonokat Orbán beszédére várva

Már állítják a kordonokat Orbán beszédére várva

Kordonokat állítanak Kiskőrösön, Orbán Viktor ünnepi beszéde előtt (Fotó: Magyar Hang/Tompos Ádám)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már készülnek Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédére Kiskörősön – jelentette a Magyar Hang tudósítója.

Mint munkatársunk elmondta, kedd délelőtt épp kordonokat állítottak fel az ünnepi beszéd leendő helyszínén. Ott volt a kormányfő kommunikációs stábja is, a videós munkatársak mellett Kaminsky Fanni, akit a miniszterelnök Facebook-oldalának kezelőjeként szoktak emlegetni. Épült a színpad, a kivetítőt is felállították, és már próba is kezdődött. Valtonos biztonsági őrök is feltűntek már. Tudósítónk azt is elmondta, hogy mindez az a pizzéria mellett van, ahol a narancsos Orbán-pizzát lehet kapni. Épp nyírták a füvet az emlékház és a Petőfi-emlékház és a szomszédos fehérneműbolt közötti területen. A közelben egyébként sátrakat is felállítottak, ott kollégánk szerint a városi ünnepség lesz majd.

Orbán Viktor egyébként kedd délelőtt még Párizsban tartózkodott, ahol hétfő késő este tárgyalt Emmanuel Macron francia államfővel. A Hadházy Ákossal kiegészült Momentum pedig elbontotta a kordonokat a Karmelita Kolostor előtt.