„Marci, mit mondjunk neki?” – Hajnal Miklós is rajta maradt véletlenül egy belső levelezésen

„Marci, mit mondjunk neki?” – Hajnal Miklós is rajta maradt véletlenül egy belső levelezésen

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és képviselőjelöltje (Fotó: képernyőfelvétel)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán tette közzé, hogy ezúttal őt felejtették rajta egy belsős levelezésen, amelyben az Esztergom-Budapest főegyházmegye gondolkodik azon, hogy mit válaszoljanak a politikus kérdésére a fakivágásokkal kapcsolatban.

Mint írja, néhány hete lakossági bejelentést kapott arról, hogy a Csíz utca-Pipiske utca sarkán lévő telken jelentős fairtás történt. Mivel az ingatlan az Esztergom-Budapest főegyházmegye tulajdonában van, nekik írt az esetről, érdeklődve annak hátteréről. A Hegyvidék és Bel-Buda országgyűlési képviselőjeként az alábbi kérdéseket tette fel: tudnak-e a fakivágásokról, Budapest-Esztergom Főegyházmegye utasítására történt-e a művelet, illetve milyen okból történtek a fakivágások.

Konkrét választ egyelőre még nem kapott, de ahogy a posztba betett képen is látható, valahogy rajta maradt a belső levelezésen, ami alapján még tanácskoznak róla, hogy mit írjanak vissza.

Az elmúlt hetekben Maruzsa Zoltánék keveredtek hasonló kínos szituációba, amikor a köznevelési államtitkárság és a Klebelsberg Központ munkatársai tanakodtak azon, hogyan válaszoljanak a Telex kérdéseire úgy, hogy ne hazudjanak, de ne is mondjanak igazat. Maruzsa Zoltán egyenesen azt üzente a Klebelsberg Központ (KK) Stratégiai és Kommunikációs Főosztályát vezető Antalffy Péternek, hogy „nagy nehézségben lennétek, ha mindig csak a színtiszta igazat kellene mondani”. Maruzsa később elnézést kért mindenkitől, akit esetleg megbántott.