Megérkezett Putyin

Megérkezett Putyin

Budapest, 2019. október 30. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k) fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt (b) a Liszt Ferenc-repülõtéren 2019. október 30-án. MTI/KKM

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda délután megérkezett Budapestre Vlagyimir Putyin. Az orosz elnököt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadta a Liszt Ferenc repülőtéren.

Orbán-Putyin találkozó: gazdasági és energetikai ügyek az állandó témák | Magyar Hang

Egy év elteltével ma ismét találkozik Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz államfővel, ezúttal a magyar fővárosban, Budapesten. Az orosz elnök látogatását a Budapesten közlekedők - a lezárások, forgalomkorlátozások miatt - bizonyosan megérzik, de hosszabb távon mindenkit érinthet a találkozó.

Korábbi értesülések szerint Putyin Orbán Viktor miniszterelnökkel energetikai megállapodásokról, többek között a 2021-ben lejáró gázszállítási szerződés meghosszabbításának feltételeiről tárgyalnak, és a Paks II.-re vonatkozó orosz hitelszerződés ügyében is várhatók fejlemények.

Azt lehet már egy ideje tudni, hogy bejelentés várható arról, hogyan kárpótolja a Lukoil a Molt, miután az orosz olajipari cég szennyezett nyersolajat szállított.