Varga Judit Jakab Péteren gúnyolódott, aki visszavágott

Varga Judit Jakab Péteren gúnyolódott, aki visszavágott

Varga Judit igazságügyi miniszter megnyitó expozét tart az alaptörvény kilencedik módosítását tartalmazó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Facebookon szúrt oda Varga Judit igazságügyminiszter a Jobbik vezetéséről lemondó Jakab Péternek, a távozó elnök pedig kommentben riposztozott.

„Egyszer minden parizer elfogy…” – ezzel a mondattal élcelődött a fideszes politikus a Jobbik-elnök lemondásán szerda este, utalva Jakab Péter parizeres akciójára. A Jobbik lemondó elnöke nem hagyta annyiban, hozzászólást írt a bejegyzéshez: „Ilyen árak mellett kétlem, de látom ma nem a kétszámjegyű infláció a téma Magyarország kormányánál.” Reggel jött ki ugyanis a friss KSH-adat, mely szerint májusban már 10,7 százalék volt az éves infláció.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető sem hagyta ki a ziccert. Ő egy olyan képet osztott meg, amelyen Jakab Péter az X-Faktor válogatójára szóló felhívást nézegeti, alá pedig azt írta, hogy „Szebb jövőt, Pajti” és még egy mikrofont is elhelyezett mellette.