A kerti medence nem elérhetetlen álom (x)

A kerti medence nem elérhetetlen álom (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amint tapasztaljuk, egyre melegebbek a nyarak, a forróságot sokszor csak a vízparton lehet elviselni. Nem kell azonban feltétlenül strandra mennünk, remek alternatívát jelenthet egy kerti medence, amelyek közül a legtöbb már megfizethető áron is elérhető.

Milyen medencék közül választhatunk?

A kerti medence egyáltalán nem elérhetetlen álom többé, hiszen a Homelux webáruházban is olyan sokféle kapható belőlük, hogy bárki megtalálja az igényeihez és a pénztárcájához valót. Akár felnőttek, akár gyerekek számára keresünk medencét a nyárra, nem fogunk csalódni.

A webáruház oldalán felfújható, merev falú és fémvázas medence is elérhető, ahogy számos kiegészítő is a tisztán tartáshoz. Nem érdemes sokat gondolkodni, hiszen már itt a nyár, a strandbelépők ára pedig növekszik. Mennyivel kényelmesebb otthon, a kert végében felállított medencében hűsölni, ahol senki nem zavar!

A medencét ráadásul éjjel-nappal használhatjuk, nem kell várnunk a nyitásra. Van, aki munkavégzés előtt mártózik meg a hűs vízben, van, aki a munkából hazaérve indul csobbanni egyet. A gyerekek számára pedig tökéletes időtöltés a nyári szünetben a medencézés. Strandlabdákkal, matracokkal felszerelkezve csodás élményben lehet részük.

Merev falú kerti medencék - családi szórakozáshoz

A merev falú medencék igen nagy méretűek, így az egész család kényelmesen elfér bennük. A Homeluxnál kapható Lagoon Deluxe merev falú kerek medence palástja fautánzatú, így tökéletesen illeszkedik a környezetbe. Homokszűrő is jár hozzá. Az acélvázas szerkezet stabilitást nyújt, belül vastagított fóliát találunk. Egy létra könnyíti meg a ki- és beszállást a gyermekek részére.

Számos további kiegészítő is rendelhető a medence mellé: például búvárszivattyú, levélháló, medencealátét, de takarófólia is, amely által a termék téliesíthető.

Csupán 2-3 óra alatt telepíthető típusról van szó, így nem is kell sokat várni az első használatra. Ha egy kellemes kikapcsolódásra vágyik a család, akkor érdemes egy merev falú medencét beszerezni a nyárra.

Felfújható medencék

A gyerekek számára bőségesen elég lehet egy kisebb méretű felfújható medence is, bár tény és való, hogy ebből is létezik olyan, amelyben az egész család vidáman pancsolhat. A többrétegű anyagból készült Mirpol kerek medencék esetében nincs is szükség nagy előkészületekre.

Válasszunk ki olyan helyet a kertben, ahol sík a felület, nincsenek szúrós ágak, gyökerek, kavicsok, és már fel is fújhatjuk a medencét. A peremmel rendelkező termék teljesen biztonságos a kisgyermekek számára is.

A gyors telepítés és a tartósság mellett másik további előnye ennek a típusnak, hogy télen egyszerűen tárolható. Az egyszerű vízleeresztést követően összehajtva egy dobozba kell tenni, s a következő nyáron ismét fel lehet állítani.

Akármelyik típus mellett is döntünk, mindenképp előnyünkre válik. A kerti medence ma már egyáltalán nem luxustermék, ahol van udvar, ott kényelmesen használható. Egy kerti bútor szettel, napernyővel még hangulatosabbá tehetjük az otthoni csobbanást.