Hadházy Ákos: Köszönöm Gergő!

Hadházy Ákos: Köszönöm Gergő!

Karácsony Gergely a péntek esti vitán (Forrás: Hadházy Ákos/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy jó vezető fontos tulajdonsága, hogy képes felismerni a pillanatot, amikor már nem szabad ragaszkodni bizonyos dolgokhoz – így kommentálta a Facebook oldalán Hadházy Ákos, hogy Karácsony Gergely kihátrált zuglói ellenfele, az MSZP-s Tóth Csaba mögül.

Én Zuglóban már biztosan nem Tóth Csabára szavaznék az újonnan kiderült telekügy miatt – ezt Karácsony Gergely jelentette be pénteken este az RTL Klubon lezajlott ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitán

A telekügy lényege, hogy Hadházy Ákos állítása szerint hatalmas gyártelepet és több emeletes irodaépületet sikerült Zugló országgyűlési képviselőjének, Tóth Csabának eltüntetnie a vagyonnyilatkozatából. Azt közölte, hogy cégének jelenleg az ingatlanokra vételi joga és a 111 milliós jelzálogjoga van és a képviselő cégének csak egy levelet kell írni ahhoz, hogy a gyártelep az ő kezükbe kerüljön hivatalosan is. Az MSZP-s politikus erre úgy reagált, hogy vagyonnyilatkozata minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyona.

Hadházy Ákos a Facebookon köszönte meg Karácsony Gergely szavait. Mint írta, hogy egy jó vezető fontos tulajdonsága, hogy képes felismerni a pillanatot, amikor már nem szabad ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, ilyenkor változtatni kell. Karácsony Gergely felismerte ezt a pillanatot, és változtatott, „azt is felismerte, hogy egy ponton túl már nem lehetséges kompromisszumot kötni a vállalhatatlannal”. Ezzel szerinte egy lépéssel közelebb kerültek a közös célhoz. – Köszönöm, Gergő! – zárta sorait.

 

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt