Kiütötte a Sztárbox a Fidesz biztosítékát

Kiütötte a Sztárbox a Fidesz biztosítékát

Nagy Ervin (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vizsgálja a médiahatóság a „baloldali politikai aktivistákat” ringbe küldő Sztárboxot. Na még egyszer: Vizsgálja a médiahatóság a „baloldali politikai aktivistákat” ringbe küldő Sztárboxot. Másodjára se lett hihetőbb, pedig de, a Mandiner szerint ez történik éppen, vizsgálja a médiahatóság a „baloldali politikai aktivistákat” ringbe küldő Sztárboxot. Ugyanis - magyarok istene, segíts! – az RTL Klub celebverekedős produkciójában kesztyűt húzott Molnár Áron és Nagy Ervin is. Vagy ahogyan a Mandiner fogalmaz: a produkcióban „két, eredeti szakmájában kevésbé ismert színész is szerepel, akik inkább politikai szerepükkel váltak ismertté.” Ráadásul - aki áll, üljön le, aki ül, kapaszkodjon széke karfájába – Molnár Áron a győzelmét Iványi Gábornak ajánlotta.

Hát mivé lett ez az ország? Itt már normálisan ostoba műsorokat se lehet nézni? Most hogy üljön oda a gyerek a képernyő elé, ha bármikor a politikai véleményének hangot merni adó figurák ugorhatnak elébe? Dúró Dóra, hol vagy, merre jársz, amikor ekkora szüksége van rád a nemzetnek? És mi lesz még itt? Egy pillanatra nem figyelünk oda, és ellenzéki politikusokat szólaltat meg a közmédia? Jó hogy nem már eredeti felállásban indul újra a Szabadfogás a Hír TV-n!

Éberség, honfitársaim, éberség! Messze még a polgári Magyarország, ahol mindenki másnak kuss a neve.