Orbán Viktor trükkös LMBTQ-találkozása

 Orbán Viktor trükkös LMBTQ-találkozása

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Óriási potenciál van a TikTokban, Orbán Viktor komoly szavazótábort érhet el – véli az MCC Ifjúságkutató Intézet vezetője. Sőt, Székely Levente szerint olyan fiatalokkal kommunikálhat a kormányfő, akik kerülik a fősodratú médiát, azaz másképpen nehezen lennének elérhetők. És nem csak a jövő, de már a jelen választópolgárait is megszólíthatja – írja a Mandiner.

Rendben. Hogy jönnék én ahhoz, hogy vitába szálljak az MCC ifjúságkutatófőnökével, ráadásul a TikTok is szürke zónám, tartanám én a technológiai tempót, de képtelenség, meg felesleges, és a TikTok oly értékes tartalmakat soha nem tolt elém, amikor éppen eszembe jutott csekkolni. De most ismét, doktorminiszterelnökúr okán, és igen, működik. Mindjárt az első kis rövid videók között ott lapul a gyöngyszem, amikor a csapos ifjú azt kérdezi Orbán Viktortól, hogy 2 cent vagy 4 cent pálesz, mire kormányfőnk azt feleli, hogy először 2 cent, majd az idő előrehaladtával 4 cent. Hát mi ez, ha nem inflációs coming out?

Amúgy miközben rákerestem volna Orbánra, a TikTok olyan videót dobott fel ajánlatként, ahol egy túlizmos srácot látunk hátulról, amint megcsinálja az előtte térdeplő szintén izmos másik srácot szájon át, de ahogy fordul a kamera, kiderül, hogy a térdeplő csupán az edzőtárs cipőfűzőjét próbálja kicsomózni. És basszus, de jó, hogy nem álltam le Székely Leventével vitázni, mert ugye, hogy tök új szavazókat is elérhet a miniszterelnök.