Beismerte tettét az aradi gyermekgyilkos

Beismerte tettét az aradi gyermekgyilkos

Forrás: Arad Megyei Rendőr-főkapitányság

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Aradon vasárnap reggel megtalált elhunyt gyermek mostohaapja őrizetbe vételét követően rendőrségi kihallgatása során beismerte: ő ölte meg a kislányt, mert zavarta, hogy a gyermek izgága – írja a Maszol.ro.

A rendőrség hétfőn DNS-minták alapján azonosította az előző nap Arad külvárosában megtalált halott gyermeket. A hatóságok őrizetbe is vették a gyermek mostohaapját, akit gyilkossággal, illetve a nyomok eltüntetésének kísérletével gyanúsítottak.

A mindössze 23 esztendős férfi kihallgatása során beismerte a kislány fejét a falhoz vágta, mert nem hagyta békén, izgága volt, a férfit pedig zavarta, hogy folyton játszani akart. Az elkövető miután észrevette, hogy a gyereknek nincsen pulzusa, megijedt, a testét berakta egy bőröndbe, majd taxit hívott és a városszéli temető mellé ment, ahol úgy próbálta eltüntetni a gyermek holttestét, hogy azt felgyújtotta. Ezek után egy másik taxival hazament. Ügyészségi források szerint a kisebbik, hároméves gyereket is magával vitte.

Az ötéves gyerek és hároméves öccse egyébként a mostohaapjuk felügyelete alatt volt, míg édesanyjuk a szülészeten éppen a harmadik testvérüket hozta a világra.

Címkék: DNS, Arad, gyilkos