Novák Katalin megint híres emberekkel pózolt

Novák Katalin megint híres emberekkel pózolt

Elon Musk milliárdos, Giorgia Meloni olasz miniszterelnök és Novák katalin. (Fotó: Novák Katalin X-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csak a gyerekek menthetik meg a világot” – írja az X-en Novák Katalin volt köztársasági elnök. Bejegyzésében egy képet is megosztott, amelyen Elon Musk Tesla-, SpaceX- és X-főnök, illetve Giorgia Meloni olasz miniszterelnök mellett mosolyog. 

A volt köztársasági elnök arra szeretné rávenni a világ leggazdagabb emberét, hogy támogassa nemrég létrehozott civil szervezetét, az X-Y Worldwide-ot. Ahogy megírtuk, Novák nemrég ennek a szervezetnek az élén tért vissza a közéletbe. A Mandiner úgy tudja, hogy a fotón lévő szereplők az Atlantic Council think tank New York-i díjátadóján álltak össze egy képre. A gálán Meloni kapta meg a Global Citizens-díjat, amelyet saját kérésére éppen Musk adott át neki. A lap forrásai szerint Novák korábbi, dél-koreai útjához hasonlóan ezúttal is saját zsebből fizette utazását. Novák Katalin egyébként abba bukott bele államfőként idén februárban, hogy kiderült, kegyelmet adott K. Endrének, a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesnek, aki pedofil igazgatójának falazott.