MNB-dolgozó lett a Sziget tízmilliomodik látogatója

MNB-dolgozó lett a Sziget tízmilliomodik látogatója

Mikes Veronika, az idén 30 éves Sziget fesztivál tízmilliomodik látogatója a rendezvény bejáratánál 2023. augusztus 11-én. A 32 éves budapesti nő Sziget-örökbérletet kapott ajándékba. (MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 32 éves magyar nő lett a Sziget történetének tízmilliomodik látogatója. A szerencsés fesztiválozót pénteken Kádár Tamás főszervező Sziget-örökbérlettel, a kivételes eseményt megörökítő szivárványos zászlóval, valamint egy pólóval köszöntötte a szerencsés látogatót.

A rendezvényre péntek dél körül kiérő Mikes Veronika az ajándékok átvételét következőket mondta az MTI-nek: „Most másodszor életemben jöttem ki a Szigetre, néhány évvel ezelőtt jártam először a fesztiválon. Napijegyet vásároltam, az Imagine Dragons-koncertre érkeztünk a nővéremmel". Kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy Budapesten él, a Magyar Nemzeti Bankban dolgozik, szabadidejében szeret zenélni, régebben hegedült, és kedveli a sportolást. Az idén 30 éves Sziget fesztivál kilencmilliomodik látogatója, egy akkor 16 éves svájci diáklány 2018-ban vette át örökbérletét. A Szigeten pénteken az Imagine Dragons előtt az Easy Life, a Carson Coma és Yungblud is fellép a nagyszínpadon.

Lapunk munkatársa ott volt a Hajógyári-szigeten a megnyitó előtti sajtóbejáráson, tapasztalatairól ITT számolt be