Publicisztika

A kihívó

A kihívó

A Gyurcsány-párt a NER kellemes ellenfele volt eddig, ám ha alulmarad Magyar Péterrel szemben, Orbán Viktor emberére akad június 9-e után.
Magyar Péter első száz napja

Magyar Péter első száz napja

„Ez így egy katyvasz” – jelentette ki az Európai Unió teljességéről Magyar Péter, az Európai Parlamentet pedig homokozónak minősítette. Mivel induló politikusként egy kampány közepére érkezett, most nyilván nagyobb súlya van a szavainak, mint egyébként lenne.
Hiány

Hiány

Ha az első negyedévben a költségvetési hiány kétezer-háromszázhuszonegy milliárd forint, akkor A január hónapra hány gyurcsányozás esett a közmédiában? B) februárra hány cúna-cúna brüsszelezés? és C) márciusra hány magyarpéterezés?
Titkos Fidesz-majális

Titkos Fidesz-majális

A sör-virsli vonal azért nem figyelt be, erős balos elhajlásnak tűnhetett volna, meg a NER-ből nézve prolis is, rég túl vannak ezen a kaviáros magángéppel yachtkikötőbe utazgató unortodoxok.
Einstand

Einstand

Sejteni vélem, hogy a nemzetközi (gazdasági és politikai) szervezetek, no meg a tulajdonukat féltő óriásvállalatok és azok kormányainak tiltakozása miatt most hirtelen visszavont tervezet lényege (a sikeres cégek lenyúlása) valamilyen finomabb formában hamarosan megint előkerül.