Budapesten és Sopronban is gyalogosgázolás történt

Budapesten és Sopronban is gyalogosgázolás történt

Rendőri helyszínelő sátor az Andrássy úton, ahol egy mikrobusz halálra gázolt egy férfit 2021. szeptember 4-én késő este. (MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy autós elütött egy férfit Budapest VI. kerületében, az Andrássy út 29. szám előtt szombat este 20 óra 20 perc körül – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon. 

A balesetben a gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Sopronban néhány perccel éjfél előtt történt súlyos baleset: egy 22 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival, amikor – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott egy kanyarban, majd a szemben lévő járdára sodródva elütött egy 39 éves soproni lakost. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frissítés:

A Blikk a baleset-infora hivatkozva azt írja: az Operaház melletti Hajós utcai kereszteződésnél vélhetően a piros jelzés ellenére indult el egy kisebb csoport szlovák állampolgárságú fiatal a gyalogátkelőn. Az egyikük felgyorsította a lépteit, őt ütötte el az Eucharisztikus Kongresszus egyik helyszínére tartó mikrobusz. A férfi 20 métert repült a levegőben – állapotát megpróbálták stabilizálni, de életét már nem tudták megmenteni.