Napsütést hoz a csütörtök

Napsütést hoz a csütörtök

Napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű csütörtökön – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Mint kitértek rá, az északi szél ugyan az Alföld középső részét leszámítva megélénkül, de erőssége elmarad a szerdaitól. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Az Időkép szerint csütörtökön front nem lesz felettünk, de a hűvös reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi panaszok. A nagy napi hőingás miatt vérnyomásproblémák, keringési panaszok jelentkezhetnek. – A melegedés miatt a melegfrontra fokozottan érzékenyek körében fejfájás, migrén előfordulhat, mely az élénk szél hatására tovább erősödhet. Napközben a napos időszakok jó hatással lehetnek hangulatunkra, közérzetünkre, javul hő- és komfortérzetünk. A meglehetősen hűvös reggel és a nagy napi hőingás miatt nő a megfázásveszély, így fontos a megfelelő vitamin-utánpótlás! – figyelmeztettek.

Címkék: időjárás