Sok helyen kisüt majd a nap

Sok helyen kisüt majd a nap

Téli napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rétegfelhőzet feloszlása után sokfelé kisüt a nap kedden délelőtt és napközben, ugyanakkor a nyugati megyékben lehetnek tartósan borult, párás körzetek is – ez derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A tájékoztatás szerint napközben a Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél, amelyet egy-egy erős széllökés is kísérhet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többségében 10, 12 fok között valószínű, de a tartósabban felhős részeken pár fokkal hűvösebb lehet.

A Nemzeti Népegésszégügyi Központ vasárnap még csak Sajószentpétert, hétfőn már emellett Miskolcot, Kazincbarcikát, Putnokot és Tökölt is a veszélyes levegőminőséget jelző, piros színnel jelölte. Budapest, Vác, Százhalombatta, Tatabánya, Székesfehérvár, Várpalota, Dunaújváros, Szolnok, Debrecen, Nyíregyháza és Hernádszurdok levegőjét egészségtelennek  minősítették.

Címkék: időjárás