Hadházy vére a Karmelita kövén

Hadházy vére a Karmelita kövén

Orbán Viktor 2007-es kordonbontásáról készült fotók (Fotó: Magyar Hang/Koncz Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindennapi kordonbontásunkat add meg nékünk ma. És ne vígy minket a lombkorona kísértésbe. De szabadíts meg minket a NER-től. Imádkozzunk feleim Navracsics Tiborért, hogy miután bejelentette, tegnap megkapjuk az EU-pénzeket, nyárra megkapjuk, mint azt ma bejelentette. És imádkozzunk Hadházy Ákosért, aki saját önnön vérével írta az elbontott kordon visszaépített változatának tövébe, hogy sajtószabadság.

Na, jó, elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam, mint egyszeri humorista a valódit, nem vicceskedek fontos dolgokkal, csak nehéz komolynak maradni ott, ahol a nemzedékek óta nem látott megélhetési válság a kormánytöbbséget erősíti. Közéletünk Pécsett kihelyezett fehér alapon fekete behajtani tilos tábla. A történelem pedig nem ért véget, trumpol tovább rendületlenül. De a forint! Fittyet hány az atomháború rémére, hiába vizionál Orbán Viktor írói munkássága nyomán halott békefenntartó hadoszlopokat az orosz külügy.

Az Aldi, a Lidl, a Spar és valahány név a naptárban árat csökkent, így már szinte teljesen biztos az évvégi egyszámjegyű infláció. Örvendjetek hát! És feledjétek, hogy az egyszámjegyű infláció a 25 százalékos bázisra érkezik majd valamikor, mindörökké, ámen.