Publicisztika

Böngésző

Böngésző

Valakinek meg kellene végre rajzolnia a magyar böngészőket, ahol a kert végében nem egy fűnyíró traktor parkol a komposztálóállvány mellett, hanem kerekeitől megfosztott autóroncs korhad a rozsdás benzineshordó társaságában.
Van még Pegasus-ügy, vagy nincs már?

Van még Pegasus-ügy, vagy nincs már?

Számomra az egész Pegasus-ügy leglényegesebb tanulsága az volt, hogy kiderült, a „külső engedélyező” nem is mindig a törvényben előírt igazságügy-miniszter volt, hanem a törvényi rendelkezéssel ellentétben lepasszolta a feladatot az egyik államtitkárának.
Előrejelzés

Előrejelzés

Csak óvatosan, nyáron a vízpartokon sok veszély leselkedik a család tagjaira! Erős UV-sugárzás. Mélyvíz. Belépőjegyek. Fagyi, palacsinta, lángos, sör árak. Tengerparti csúszós kövön váratlanul hanyatteső forintárfolyamok.
Nemzeti – egy jelző a mérlegen

Nemzeti – egy jelző a mérlegen

Pintér Tibor a posztmodern nemzeti giccs, a Mága Zoltán és Kovács Ákos tevékenységét idéző kultúrbűnözés apostola, aki Thália istenasszony szentélyébe lovakat hurcol be, hogy azok hátán musicalslágereket adjon elő.
Tévedések évada (nézőpontok)

Tévedések évada (nézőpontok)

Vegyük már végre észre: a világ nem csak fekete és fehér! Nem csak jók és rosszak, szépek és csúnyák, nagyok és kicsik élnek ezen a csodálatos bolygón! Igazából akkor lenne szörnyű az életünk, ha ez így lenne.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Háború és béke IKEA-színekben