Egressy G. Tamás

Libsi bubuk

Libsi bubuk

A kizárólagos hatalmat gyakorló állampárt a sorok közti olvasásra biztatja híveit, merthogy libsi cenzort hallucinál(tat) maga fölé. Agyrém.
Sárkányok Anyja

Sárkányok Anyja

Olyan országban élünk, méghozzá Európa közepén, ahol sosem került sor a többszörösen eltemetett vagy épp relativizált bűnök és körülményeik kibeszélésére, tisztázására, és immár valódi szándék sem mutatkozik ilyesmire.
Súlypontok, avagy most akkor mi a baj?

Súlypontok, avagy most akkor mi a baj?

Amennyiben az lenne a legnagyobb baj a kormánnyal, hogy „mindent megkérdeznek, mindent felmérnek”, sosem került volna sor a trafikmutyira, a Covid-korrupcióra, a kata-átalakításra, a melegek és a tanárok elleni hergelésre.
Vezércsel

Vezércsel

Lehet, hogy a DK árnyékkormánya teljesen jó (legalábbis logikus) lépés. Lehet, hogy csak egy bukott miniszterelnök kapálózása. De természetesen az is lehet, hogy a Fidesz csele, vagy pont az EU ármánya, vagy mindkettő, vagy egyik sem, vagy gyíkemberek.
DÖBBENET! Ezt mindenképpen olvasd el!

DÖBBENET! Ezt mindenképpen olvasd el!

A kattintásvadász címadás már nem kizárólag kellemetlen vadhajtás, hanem minden politikai és kulturális szinten hatékony(nak vélt) és előszeretettel használt technika, a félművelt verbál-agresszorok sunyi know-how-ja.
Jenki földje

Jenki földje

Értem én, hogy neki is nehéz, de lássuk be: a Karmelitába hajtó limuzinban talán jobb zokogni a győzelem felett, mint egy fűtetlen albérletbe tartó biciklin a vállalkozásunk tönkretétele miatt.
Ebben a kis háborúban

Ebben a kis háborúban

Már megint kiválóan működik a saját (és miniszterei) fizetését váratlanul megemelő, oroszbarát miniszterelnök összeugrasztási szándéka: egymás gyűlölete, a végtelenségig folytatódó megosztottság. Kit utáljunk a kormány helyett? Egymást.
Kataklizma

Kataklizma

A kormány ebben a helyzetben három legyet üt egy csapásra a kata kivéreztetésével.
Csendes többség

Csendes többség

Soha többé nem írok politikáról – soha többé nem olvasok politikáról – teljesen reménytelen az egész – meg vagyok sértődve – soha többé nem írok politikáról – soha többé nem olvasok politikáról – teljesen reménytelen az egész...
Demó

Demó

A kérdés végtelenül leegyszerűsítve a következő: ha (akár joggal) feltüzelnek minket, és belátjuk, hogy tolvajoknak fizetünk, miért ne hagyjuk abba? Ha diktatúrában élünk, minek menjünk el választani?
Tisztelt Választópolgár

Tisztelt Választópolgár

Ha iksz éve valaki felveti, hogy 2022-ben a Magyar Állam által kiküldött szavazási értesítő néhány gyorsan lezavart információ után azonnal rátér majd a kiskorúakat érintő szexbűnözésre, természetesen körberöhögés tárgya lett volna.