A Pesti Srácok főszerkesztője vérszemet kapó tábori lelkészről ír

A Pesti Srácok főszerkesztője vérszemet kapó tábori lelkészről ír

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án. Mellette Balog Zoltán, az alapítvány kuratóriumi elnöke (b) (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Új bejegyzéssel jelentkezett Varga Judit volt férje, Magyar Péter. Ezúttal nem új információval jelentkezett, hanem a Magyar Nemzet néven megjelenő lapból idézett, mégpedig a Pesti Srácok főszerkesztőjének, Huth Gergelynek a friss véleménycikkéből, ahol baljós árnyakról írt.

A Magyar Péter által a cikkből idézett rész a következő: „A kormányzás módszereit és ’emberanyagát’ jól ismerők közül alighanem sokan megerősítik, hogy a 2022-es kétharmados győzelem óta egyfajta opportunista erjedés uralkodott el a (közép)vezetői szférában. Leginkább a feltörekvő (ha Zuschlagék és Czeglédyék a kétezres évek terminológiában ifjú törökök voltak, akkor most legyenek) kicsi huszárok hajlamosak elfelejteni, hogy mi végre is kaptak bizalmat, kit képviselnek és mi a hivatásuk. … Ám amikor az említett kicsi huszárok – olykor kiegészülve némely már deresedő halántékú, de az új helyzetet látva vérszemet kapó századossal, tábori lelkésszel – úgy gondolják, hogy nekik már mindent szabad, akkor abból bajok lehetnek. Ha a feltörekvő opportunisták klikkjei és hálózatai belepik a kormányzat rendszereit, az ellen védekezni kell!”

A Pesti Srácok oldalán egyébként úgy számoltak be Balog döntéséről kedden, hogy a cikkben több bíráló kommentet is idéztek.