Éjjel állították elő a rendőrök Ábrahám Róbertet

Éjjel állították elő a rendőrök Ábrahám Róbertet

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat hajnalban Ábrahám Róbertet rabosították és ki is hallgatták Puzsér Róbert pénteki megütése miatt – tudta meg a Blikk.

Információjukat a rendőrség is megerősítette: „A feltételezett elkövető 2024. július 19-én 19 óra körül bejelentést tett a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányságán, amely bejelentés alapján azonban akkor hivatalból üldözendő bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A sértett a feljelentését az orvosi ellátást követően 2024. július 19-én 22 óra körül tette meg a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányságán, amely alapján felmerült a közvádra üldözendő bűncselekmény (súlyos testi sértés bűntett kísérlete) gyanúja. A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 33. § (2) b) pontja alapján a feltételezett elkövetőt 2024. július 20-án 0 óra 30 perc körül előállították, és a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki” – írták a portálnak.

Puzsér Róbert hétfőn közzétett egy kétperces hangfelvételt az esetről, amit itt hallgathat meg.