Magyar Péterék szerint a Jahn Ferenc Kórház egyes osztályain 35 fok is van

Magyar Péterék szerint a Jahn Ferenc Kórház egyes osztályain 35 fok is van

Magyar Péter a Jahn Ferenc Kórházban (Képernyőfelvétel: Magyar Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Meglátogattuk a részben felújított Jahn Ferenc Kórházat is, ahol sajnos a felújításba nem mindenhol fért bele a klíma berendezések beszerelése, ezért például a krónikus ápolási osztályon és a pszichiátrián elképesztő körülmények között, 35 fokban szenvednek a betegek – erről írt Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke közösségi oldalán szerdán. 

A politikus szerint az pedig „teljes mértékben vállalhatatlan, hogy penészes konyhában, borzasztó higiéniai körülmények között 35 fokban készül a kórház 600 betegének az ebédje…”. Posztjából kiderült az is, hogy ebbe a kórházba sem engedték be a sajtó képviselőit a hatályos jogszabályok és a vonatkozó ombudsmani állásfoglalás ellenére.

A politikus az elmúlt időszakban több kórházban is járt, és bírálta az intézmények állapotát. Bejelentette azt is, hogy feljelentést tesz a kórházi klímák és a fertőtlenítőszerek hiánya miatt.