Rosszabbodott az egészségügyi állapota az aszódi férfinak, aki megölhette a lányait

Rosszabbodott az egészségügyi állapota az aszódi férfinak, aki megölhette a lányait

Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, amelynek egyik lakásában két holttestet találtak 2022. május 26-án este (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Rosszabbodott az egészségi állapota annak a 46 éves férfinek, aki megpróbált öngyilkos lenni azt követően, hogy egy baltával meggyilkolta a lányait a láthatás alatt az aszódi otthonában – értesült a 24.hu. A férfi álmában ölte meg a 14 és 16 éves lányokat, majd ezt követően egy vonatnak rohant, ám túlélte az öngyilkossági kísérletet. 

A lap értesülései szerint először még stabil volt a lábát elvesztő férfi állapota, de a hétvégén romlani kezdett az állapota. Így még mindig nem tudták kihallgatni a rendőrök. Az információt megerősítette Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője is, aki arról is beszélt, a férfi jelenlegi egészségi állapota miatt a letartóztatás tárgyában sem lehet még döntést hozni.

A bűncselekményre múlt csütörtökön derült fény, miután a férfi egyik szomszédja furcsa szagot érzett, és kihívta a rendőröket. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt. A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi megállapításai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. Az apa – nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.