Milyen cipőket érdemes beszerezni idén tavasszal? (x)

Milyen cipőket érdemes beszerezni idén tavasszal? (x)

Bátran állítható, hogy ebben a szezonban is a különleges és látványos darabok hódítanak igazán. A visszafogott lábbelik inkább háttérbe kerülnek, és a modern hatású darabok veszik át a helyüket.

Milyen cipőket érdemes beszerezni idén tavasszal? Népszerűek ebben a szezonban a mokaszinok, a platform talpú sportcipők, az espadrilles cipők és a magas sarkúk. Nézzük meg részletesen, hogy mit érdemes tudni ezekről a lábbelikről!

A platform talpú sportcipők idén is nagy népszerűségnek örvendenek

A mokaszinok már sok-sok éve jelen vannak a divatos lábbelik világában. Idén az egyszerűbb és az extravagánsabb darabok egyaránt hódítanak. A széles választéknak köszönhetően mindenki könnyen megtalálhatja azt a darabot, amit gyakran elővehet a szekrényéből, mert stílusos megjelenést biztosít. A mokaszinok a legtöbb szetthez tökéletesen passzolnak. Baráti programokon és irodai megbeszéléseken egyaránt megállják a helyüket.

Továbbá a platform talpú sportcipők idén is nagy népszerűségnek örvendenek. Színesebbnél színesebb változatok szerezhetőek be ebből a típusból. Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a sportos összeállításokat, szoknyákhoz is bátran viselhetőek. Visszafogottabb, egyszínű darabok és extrémebb, színesebb változatok egyaránt szerepelnek a kínálatban. Így mindenki könnyen megtalálhatja azt a lábbelit, ami leginkább illik a saját stílusához.

A rohanós hétköznapokon is megállják a helyüket

Az espadrilles cipők is kiemelt figyelmet kapnak ebben a szezonban. Ezek a lábbelik nemcsak a nyaralások alkalmával bizonyulnak jó választásnak, hanem a rohanós hétköznapokon is tökéletesen megállják a helyüket. Maximális kényelmet biztosítanak, jól szellőznek és divatosak. Továbbá a legtöbb szettel bátran kombinálhatóak.

Szóval az espadrilles cipők stílusos és rendkívül kényelmes darabok, bármelyik szettet tökéletesen kiegészítik. Széles a választék, szóval bátran lehet válogatni a lapos, az egybetalpú magasított sarkú és a platform változatok között. Érdemes megnézni a Myostyle Fashion Shop cipőinek kínálatát, ahol mokaszinok, platform talpú sportcipők, espadrilles cipők és magassarkúk egyaránt találhatóak.

Népszerűnek számítanak a tömbsarokkal ellátott változatok

Nem meglepő, hogy a női szekrényekből természetesen ebben a szezonban sem hiányozhatnak a magas sarkúk. Rendkívül népszerűnek számítanak a tömbsarokkal ellátott változatok, hiszen ez a sarok egésznapos viselet esetén is garantálja a maximális kényelmet.

A tömbsarokkal ellátott magas sarkúkban nem csak ülni lehet. Találhatóak a kínálatban klasszikus stílust képviselő darabok, de extrémebb magas sarkúk is, szóval kizárólag az egyéni igényeken múlik, hogy melyik változatra esik a választás. A lábbelik kiválasztásakor mindenképpen figyelembe kell venni az életstílust és minden olyan változatot beszerezni, amire szükség lehet ebben a szezonban.