Beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkos

Beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkos

Bûnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Teljes körű beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfi – a Telex tudósítása szerint ezt mondta Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője egy szerdai sajtótájékoztatón.

Lapunk is beszámolt róla, hogy múlt csütörtök éjjel a XIII. kerületi Véső utca egyik lakásában holtan találtak egy nőt. Egyértelmű volt az idegenkezűség, így emberölés miatt nyomozást indítottak és gyorsan a látókörükbe került egy 35 éves férfi. A hírek szerint T. Róbert két hónapja volt kapcsolatban az áldozatával és ismerősei szerint féltékeny típus volt. A budapesti rendőrök ötnapos hajtóvadászat eredményeként kedden fogták el, miután bejelentést kaptak, hogy látták a Római parton.

Mint a sajtótájékoztatón kiderült, a férfi a gyilkosság után elindult a lakásból, ám mivel esett az eső, még visszament tette helyszínére egy esernyőért. Az elmúlt napokban egy romos épületben bujkált, gondolkodott az öngyilkosságon is.