Kocsis Máté: Pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból

Kocsis Máté: Pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból

Kocsis Máté a parlamentben. (Fotó: a politikus Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen! – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője közösségi oldalán vasárnap délután. Bejegyzéséhez mellékelt egy képernyőfelvételt, amin az látható, hogy valaki az egyik facebookos, mémek megosztására létrehozott csoportban szavazást indított arról, hogy mikor lövik le a magyar miniszterelnököt is.

 – Ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni. Ezek az idők azonban elmúltak. De, bizony komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni – vélte.

Kocsis leszögezte azt is, Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban öt gyerekes apa, és hat kisgyermek nagyapja. – Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből! – zárta posztját a kormánypárt frakcióvezetője.

Címkék: Kocsis Máté