Magyar Hang: hírközlésben az élen!

Magyar Hang: hírközlésben az élen!

Készül a Magyar Hang 2024. február 23-án megjelenő száma, Magyar Péter-interjúval a címlapon (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sosem hittünk abban, hogy a szerkesztőségeknek egymás ellen kellene dolgozniuk, közös cél, hogy minél több tudatos, több forrásból tájékozódó, kedvenc lapjait előfizetéssel, támogatással is segíteni akaró olvasó legyen. A hírverseny azonban természetes, mindenki azt szeretné, ha ő szerezhetne elsőként hitelesnek bizonyuló információkat és oszthatná meg azokat közönségével. 

A Magyar Hang az államfő lemondásához vezető botrányban is az élen járt információgyűjtésben és azok közlésében. A teljesség igénye nélkül, és csak ebben a témában: a Magyar Hang írta meg, hogy családjával egy hetet töltött Novák Katalin Zabolán, a kegyelemben részesített K. Endre falujában, a sok száz millió forintból felújított Mikes-kastélyban. Megírtuk annak hátterét is, miért érdekes a kastély és a Balog Zoltán körüli baráti-rokoni kör. Lapunkban jelent meg, mennyibe került az adófizetőknek Novák Katalin és Balog Zoltán közös ausztráliai és pápua új-guineai útja. Ahogy az is, hogy az ombudsman már 2012-ben megfogalmazta aggályait a nevelőotthonnal kapcsolatban. Emellett több videóműsort készítettünk a történésekről, melyeket sok-sok tízezren láttak Youtube-csatornánkon. (Ha még nem iratkozott fel, tegye meg most.)

A Magyar Hang egyedüliként már a bejelentés előtti estén megírta, hogy Sulyok Tamás felmerült államfőként; miközben rengeteg név keringett a sajtóban, más nem nevezte meg rajtunk kívül az Alkotmánybíróság elnökét. Korábban nálunk cáfolta Varga Mihály pénzügyminiszter azt a pletykát, hogy ő lehet a következő köztársasági elnök. Cikkeinket a kritikus sajtó rendszeresen, széles körben szemlézte. Ami pedig a következő, pénteken megjelenő lapszámot illeti: az írott sajtóban elsőként a Magyar Hang közöl interjút Magyar Péterrel, a kormánykritikussá vált jogásszal, Varga Judit volt férjével.

A munkánkat végezzük, az, hogy ennek eredménye is van, nem is feltétlen lenne hírértékű egy normálisan működő országban. De a Magyar Hang rendkívüli módon megnehezített pályán kénytelen mozogni. Lehetséges hirdetőinket megfélemlítik, megkereséseinket szinte minden esetben válasz nélkül hagyják a kormányzat részéről, a kormányinfóra sem mehetünk be, a lapot külföldön kell nyomtassuk. Közben akadt olyan nap, amikor mindenféle rásegítés vagy trükk nélkül kétszázezernél is több egyedi látogató kereste fel oldalunkat, nyomtatott lapunk őrzi dobogós helyezését a piacon, műsoraink nézettsége pedig olykor a százezres kategóriába kerül. 

Mindezt fenntartani csak akkor tudjuk, ha Olvasóink mellettünk állnak. Ha még nem fizetett elő, kérjük, tegye meg, akár a nyomtatott, akár az online változatra. (Itt elérhető minden csomagunk.) Ha inkább adománnyal támogatná a szerkesztőséget, ezeken a felületeken van rá lehetőség. Higgyék el, egy korsó sör ára is csodát tehet, minden segítség nagyon-nagyon fontos a kritikus, független sajtó túléléséhez. Köszönjük, köszönjük!