Videón a férfi elfogása, aki után hajtóvadászatot indított a rendőrség

Videón a férfi elfogása, aki után hajtóvadászatot indított a rendőrség

Elfogták a férfit, aki után hajtóvadászat indult (Képernyőfelvétel: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A nógrádi és hevesi rendőrök pénteken fogták el azt a 32 éves férfit, aki súlyosan bántalmazott egy Jobbágyiban élő idős nőt és más súlyos bűncselekményeket is elkövetett – olvasható a police.hu-n.

 

 

Mint írták, hajtóvadászatot indított a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú alapján 2023. szeptember 30-án a délutáni órákban, egy jobbágyi családi ház kertjébe bement és megtámadta az ott lakó idős asszonyt. A férfi – miután a sértettet a pincébe bezárta – a lakásban kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd a helyszínről elmenekült. Az orvosi szakvélemény alapján, a bántalmazás következtében az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett.

– Az elfogatóparancs alapján körözött férfi a bűncselekményt követő pár napban bujkált a hatóság tagjai elől, azonban a széleskörű adatgyűjtés és a felderítő munka eredményeként a Nógrád Vármegyei Rendőrfőkapitányság nyomozói, valamint a Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi és rendészeti beosztottjai 2023. október 6-án Apc településen, egy családi ház udvarán nyomára bukkantak, majd elfogták és előállították – írta a közlemény.

Az elfogott és előállított férfit rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztés tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Címkék: rendőrség