Grey Goose vodka méret és ízek tekintetében verhetetlen (x)

Grey Goose vodka méret és ízek tekintetében verhetetlen (x)

A Grey Goose vodka több fronton is harcba indult, ráadásul nyert is, ugyanis a hagyományos és az ízesített verziók is roppant népszerűek. A gyártó nem csak az ízek, hanem a kiszerelések tekintetében is igyekszik kielégíteni minden igényt.

Változatos kiszerelések

A cég több méretben is forgalmazza az italait. A kisebb kiszerelések tökéletesek lehetnek azoknak, akiknek nem a vodka a kedvenc italuk, azonban szeretnek gyűjteni, és szívesen gazdagítják vitrinüket különböző palackokkal.

A Grey Goose vodka esetében a közepes kiszerelés 0,7 literes, ami röviditalok esetében átlagosnak mondható. Ez a kiszerelés ideális lehet kisebb baráti összejövetelekhez, családi ebédekhez vagy akár ajándékba is. Természetesen egy ilyen palack is jól mutathat a vitrinben, feltéve, ha az a bizonyos vitrin rendelkezik a szükséges méretekkel.

A következő méretkategória az 1 literes palack, ami akkor lehet jó választás, ha sűrűbben kerül megnyitásra a palack, mondjuk azért, mert rendszeresen vendégek érkeznek, vagy mert a palack körül összegyűltek szeretik a vodkát.

A gyártó azokra is gondolt, akiknek a vodka az alfa és az omega, hiszen 1,5 literes kiszerelésben is kapható az ital. Tökéletes választás, ha nagyobb eseményre készülünk és nem szeretnénk a buli felénél kifogyni a vodkából, illetve akkor is érdemes nagyobb kiszerelést választani, ha szeretnénk betárazni az italból, ugyanis a nagyobb palackok mindig gazdaságosabbak.

Az ízesített vodkák

Az ízesített vodkákkal kapcsolatosan megoszlanak a vélemények. A hagyományos, ízesítetlen vodka szerelmesei finoman szólva sem rajonganak az ízesített változatokért, ritkán beszélnek róla elismerően. Hasznos tipp, ha szóba kerül a vodka, és beszélgetőpartnerünk negatívan nyilatkozik az ízesített fajtákról, akkor egy hagyományos vodkával nagy valószínűséggel a kedvében tudunk járni.

Hozzá kell tenni, hogy az ízesített vodka egyáltalán nem az ördögtől való ital. Éppen ellenkezőleg, ezek az italok mindösszesen csak kombinálják a hagyományos vodkákat különböző fűszerekkel és ízekkel, aminek a végeredménye nem ritkán egy fantasztikusan ízletes ital. Nem véletlen, hogy olyan sokan rajonganak az ízesített vodkáért. Remek képviselője az ízesített vodkáknak a Grey Goose narancsos kiszerelése, ami gyakorlatilag palackozott vodkanarancs.

Ha kedveled a vodkát, és kipróbálnál valami új ízt, vagy inkább maradnál a hagyományos változatoknál, akkor érdemes megnézned a Prémium Italnagykereskedés Online vodkakínálatát.

Hogyan fogyasszuk?

Nem számít, hogy az egyszerű vagy a különleges dolgokat szeretjük, a vodka tökéletes választás. A hagyományos fajták önmagukban fogyaszthatóak is, de kiváló koktélokat lehet belőlük készíteni. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a vodkanarancs, ami amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Nem véletlen, hogy lehet találkozni palackozott vodkanaranccsal is.