Együttlétre hivatkozva csalta tőrbe áldozatát a rabló páros

Együttlétre hivatkozva csalta tőrbe áldozatát a rabló páros

Lecsapott a TEK a rabló párosra (Képernyőfelvétel: PoliceHungary / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rabló páros női tagja egy házba csalta az áldozatot együttlétre hivatkozva, majd férfi társa zavarta meg őket, aki a férjnek adta ki magát és egy fegyverrel követelte a kárpótlást – police.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves kiskunhalasi férfival és egy 31 éves kiskunhalasi asszonnyal szemben. A gyanú szerint a nő találkozót beszélt meg egy 21 éves férfival december 9-re, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesítsenek. A címet az asszony mondta, a kuncsaft pedig mit sem sejtve besétált a csapdájába. Ugyanis az aktust megzavarta egy személy, aki az asszony férjének adta ki magát. A dühösnek tűnő férfi elővett egy fegyvernek látszó tárgyat, majd több tízezer forintot követelt a házassága tönkretétele miatt, egyfajta kárpótlás gyanánt. Az asszony eközben kirámolta a sértett kocsiját, több doboz sört, egy parfümöt, egy elektromos cigarettát, egy kabátot, egy irattartót és némi készpénzt vett ki belőle. A férfinél nem volt kéznél a kért összeg, ezért hazament és magához vett 60 000 forintot, amit egy megbeszélt helyen át is adott fegyveres támadójának.

Másnap ismét jelentkezett a zsaroló, mondván, hogy drága ékszerek tűntek el a házból és azok árát követelte. A sértett ekkor a rendőrséghez fordult segítségért. A főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központtal együttműködve a lakásán elfogták a 41 éves férfit. Nem sokkal később az asszonyt is őrizetbe vették. A két kiskunhalasi lakost gyanúsítottként hallgatták ki az esettel kapcsolatba és kezdeményezik letartóztatásukat.

 

Címkék: rendőrség